Enkel lading

Hurtiglader UCH12W Reduserer ladetiden for Xperia™-enheter som støtter Qualcomm® Quick Charge™ 3.0-standarden og MediaTek Pump Express+™ 2.0. Ved bruk av Hurtiglader kan du raskt lade en Xperia™-smarttelefon eller et Xperia™-nettbrett.

Når du lader en enhet med Hurtiglader UCH12W, må du alltid bruke UCB20 USB Type-C™-kabelen eller UCB11 Micro USB-kabelen som fulgte med laderen da du kjøpte den.

Oversikt over hurtigladeren

1 Laderenhet
    2 UCB20 USB Type-C™-kabel eller UCB11 Micro USB-kabel

Driftstemperatur

5 °C to 35 °C