Lading

Slik lader du enheten med hurtigladeren

Hurtigladerkabel

1. Sett USB Type-C™ eller Micro USB-kontakten inn i USB Type-C™ eller Micro USB-porten på enheten.
    2. Koble den andre enden av kabelen til laderen.
    3. Koble laderen til et strømuttak. Batteriet i enheten starter å lade.
    4. Når enheten er fulladet, tar du laderen ut av stikkontakten og kobler kabelen fra enheten ved å trekke den rett ut. Pass på at du ikke bøyer kontakten.

Hvis det ikke finnes en ledig stikkontakt, kan du også bruke USB-kabelen til å lade enheten fra en datamaskin. Det er bare å koble den store USB-kontakten til USB-porten på en datamaskin i stedet for laderen. Merk at når du bruker denne metoden vil det ta lenger tid å lade batteriet enn når du bruker en lader tilkoblet en stikkontakt.