account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjelp oss å forbedre nettstedet vårt
    Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.

    Vekt

    45 g

    Dimensjoner

    39 × 22 × 55 mm

    Kontakter

    Hurtiglader: USB A-kontakt

    USB-kabel x 2: USB A – USB Type-C™, USB A – USB micro-B

    Inngang

    AC 100–240 V / 400 mA / 50–60 Hz

    Utgang

    5 V / 2700 mA (13,5 W)

    9 V / 1800 mA (16,2 W)

    12 V / 1350 mA (16,2 W)

    Støtter Qualcomms Quick Charge 3.0 klasse A og MediaTeks Pump Express og Pump Express Plus 2.0

    Innhold i esken

    Hurtiglader

    USB-kabel x 2: USB A – USB Type-CTM, USB A – USB micro-B

    Brosjyre

    Slitestyrke

    Temperaturområde for bruk: 0–35 °C

    Ansvarsbegrensning

    USB Type-C™ og USB-C™ er varemerker som tilhører USB Implementers Forum.

    Kompatibilitet

    Xperia XZ

    Xperia X Compact

    Xperia XZ Premium

    Xperia XZs

    Xperia XA1

    Xperia XA1 Ultra

    Xperia XZ1

    Xperia XZ1 Compact

    Xperia XA1 Plus

    1. USB Type-C™ og USB-C™ er varemerker som tilhører USB Implementers Forum.