Hodetelefonene er ikke å komfortable å ha på seg

• Kontroller at du har på deg hodetelefonene i henhold til instruksjonene for hvordan du tar dem på deg.

Slik tar du på deg hodetelefonene

Bruke hodetelefonen
      1. Hold lydkanalen på hodetelefonen (R) i venstre hånd.
      2. Trekk den høyre øreflippen forsiktig ned med høyre hånd.
      3. Skyv hodetelefonen fra nedenfor så drivenheten går bak øret, og sett deretter ringstøtten inn i øret som vist i illustrasjonen.
      4. Ta på deg hodetelefon (L) ved å følge samme fremgangsmåte med motsatt hender.

For din egen sikkerhet bør du ikke bruke hodetelefonene til å håndtere anrop mens du kjører. Det anbefales at du ikke bruker hodetelefonene når du går, løper eller sykler for å unngå uhell.

• Hold lydkanalen på hodetelefonene (R) og skyv den forsiktig ned for å ta av hodetelefonene.

Ikke hold drivenheten når du tar av hodetelefonene. Hvis du holder drivenheten mens du tar av hodetelefonene kan dette sette press på lydkanalen og føre til at den skades.

• Kontroller at klipsen er festet riktig.

Slik fester du klipsen

Feste klipsen til kabelen.
      • Fest klipsen til hodetelefonkabelen under fjernkontrollen. Plasser klipsen slik at du kan snakke inn i mikrofonen for å ringe håndfritt, etter at hodetelefonene er festet til klærne.

Hvis du må justere klipsen, ta den av og plasser den et annet sted på hodetelefonkabelen.

Bruk klipsen til å hindre at hodetelefonene og fjernkontrollen flytter på seg. Det gjør at hodetelefonene blir mer komfortable i bruk.

• Kontroller at ringstøtten er den riktige størrelsen og at du har montert den riktig.

Slik bytter du ringstøtten

Bytte av ringstøtten.
      1. Velg en ringstøtte som passer stabilt og komfortabelt i øret ditt.
      2. For å fjerne ringstøtten, grip den delen av lydkanalen hvor ringstøtten er festet og skyv så ringstøtten bakover i en rett linje.
      3. Hvis du vil feste ringstøtten, plasser den konvekse delen av hodetelefonen på linje med den konkave delen av ringstøtten.
      4. Når du fester den, dekk til krok A med gummien til ringstøtten som vist i illustrasjonen. Pass på at du ikke river i stykker ringstøtten.

Når fester eller tar av ringstøtten, må du ikke bruke makt til å trekke i, skyve på eller vri ringstøtten, da det kan skade eller ødelegge den. Når du fester den, sørg for at høyre/venstre merkene på ringstøttene stemmer med merkene på hodetelefonene.