Maskinvareoversikt

Diagram som viser nummereringen av hver del. På hodetelefondelen, fra topp til bunn, 1 til 4. På venstre kontroller, fra topp til bunn, 5 til 7. På høyre kontroller, fra topp til bunn, 8 til 13.
    1 Hodetelefon
    2 Ringstøtte Hodetelefonen leveres med ringstøtter i størrelse S, M og L.
    3 Drivenhet
    4 Lydkanal
    5 Volumtast + Trykk for å øke lydvolumet.
    6 Flerfunksjontast

Trykk kort for å:

• svare på eller avslutte et anrop.
    • spille av gjeldende spor eller sette det på pause.
    • Prøve å koble til på nytt (bare for Bluetooth-tilkobling).

Trykk lenge i ett sekund for å:

• avvise innkommende anrop.
    • slå av eller på mikrofonen under et anrop.
    • aktivere taleassistenten.

Trykk raskt to ganger for å:

• Veksle mellom anrop (bare for Bluetooth-tilkobling).
    • hoppe til neste musikkspor.

Trykk raskt tre ganger for å:

• hoppe til forrige musikkspor.
    7 Volumtast - Trykk for å senke lydvolumet.
    8 Port for lader/USB Sett inn en USB Type-C kabel for å lade batteriet.
    9 N-merke Berør andre enheter mot dette området for å bruke NFC.
    10 Mikrofon Ringe eller bruke taleassistenten.
    11 LED-lampe

Hvor raskt LED-lampen blinker angir statusen:

• Blinker to ganger gjentatte ganger i paringsmodus.
    • Blinker fire ganger gjentatte ganger under innkommende anrop.
    12 Strømknapp

Trykk kort for å:

• Kontroller batterinivået.

Trykk lenge i to sekunder for å:

• slå på strømmen og forsøk å koble til.
    • Slå av strømmen.

Trykk lenge i sju sekunder for å:

• slå på strømmen og aktivere paringsmodus.

Trykk lenge i ti sekunder for å:

• Tilbakestill maskinvaren på hodetelefonene.
    13 Bluetooth-antenne