Tilbakestille hodetelefonene

Du kan utføre en tilbakestilling av maskinvaren eller en tilbakestilling av hodetelefonene til fabrikkinnstillingene. Tilbakestill til fabrikkinnstillingene hvis hodetelefonene oppfører seg uventet. Tilbakestilling til fabrikkinnstillingene gjenoppretter enheten til de opprinnelige innstillingene.

Slik nullstiller du hodetelefonene

1. Kontroller at hodetelefonene er slått av.
    2. Trykk lenge på Power on/off key icon i ti sekunder til LED-lampen begynner å blinke grønt raskt.

Slik tilbakestiller hodetelefonene til fabrikkinnstillingene

1. Slå av hodetelefonene.
    2. Trykk lenge på Power on/off key icon og Multi-function key icon samtidig i ett sekund. LED-lampen vil blinke grønt fire ganger raskt, deretter rødt tre ganger.