account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Hjelp oss å forbedre nettstedet vårt
Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.

Ingen forbindelse mellom hodetelefonen og annet utstyr

  • Sørg for at hodetelefonen er ladet og innenfor rekkevidde av enheten som du vil koble til. Det anbefales en maksimal avstand på 10 meter (33 fot) uten mellomliggende hindringer.
  • Deaktiver Bluetooth®-funksjonen på den andre enheten slik at alle tilkoblinger lukkes, aktiver deretter Bluetooth®-funksjonen og koble hodetelefonen med enheten igjen.
Var denne informasjonen nyttig?
Ja Nei
Tilbakemeldingen din er verdifull for oss!
Hvorfor fant du denne informasjonen nyttig?
Send inn
Takk. Vi setter pris på tilbakemeldingen din!
Finn produktet ditt
Find
På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer
Find
På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer