Ringe

For å besvare et anrop med hodetelefonen

• Når du hører et innkommende anrop-signal, trykk på ringetasten.

Slik avslutter du et anrop

• Under en pågående samtale, trykker du på ringetasten.

Slik avviser du et anrop

• Når du hører et innkommende anrop-signal, trykk og hold ringetasten.

Slik slår du av mikrofonen under et anrop

• Trykk på og hold nede volumtasten.

Tip

Når mikrofonen er slått av, trykk på og hold nede volumtasten igjen for å aktivere mikrofonen.

Slik besvarer du et nytt anrop

• Når du hører et innkommende anrop signal under en pågående samtale, trykker du på ringetasten. Den pågående samtalen settes på vent.

Slik avviser du et annet anrop

• Når du hører et innkommende anrop signal under en pågående samtale, trykk og hold ringetasten.

Slik veksler du mellom to anrop

• Trykk på og hold nede anropstasten.