Lading

Slik lader du telefonen med Micro USB-ladestasjon

USB-ladestasjonen lader

Montering av USB-ladestasjon

1. Plugg en av ladekablene inn i ladestasjonen og den andre enden inn i USB-porten på en datamaskin eller en telefonlader. Hvis du bruker en telefonlader, plugger du laderen inn i et strømuttak.
    2. Sett den angitte festeanordningen inn i ladestasjonen.
    3. Plasser telefonen i ladestasjonen på en slik måte at ladestasjonskontakten på telefonen kommer i kontakt med kontakten i stasjonen.

Note

Hvis du ikke er sikker på plasseringen av ladestasjonskontakten på telefonen, kan du se den relevante brukerhåndboken for telefonen.