account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Hjelp oss å forbedre nettstedet vårt
Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.

Slik oppgraderer du kvaliteten for komprimerte musikkfiler

  1. Gå til startskjermen og trykk Icn sony home apptray normal.
  2. Finn og trykk Innstillinger > Lydvarsel > Lydinnstillinger.
  3. Dra glidebryteren ved siden av DSEE HX mot høyre.

Note

Denne innstillingen er bare for hodetelefoner med ledning som støtter høyoppløselig lyd.

Var denne informasjonen nyttig?
Ja Nei
Tilbakemeldingen din er verdifull for oss!
Hvorfor fant du denne informasjonen nyttig?
Send inn
Takk. Vi setter pris på tilbakemeldingen din!
Finn produktet ditt
Find
På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer
Find
På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer