account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjelp oss å forbedre nettstedet vårt
    Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.

    Lading

    Slik lader du enheten med laderen

    Diagram av en lader og enhet som kobles til med en kabel.
    1. Koble én ende av USB Type-C-kabelen til USB-porten på enheten.
    2. Koble den andre enden av kabelen til laderen.
    3. Koble laderen til et strømuttak. Batteriet i enheten starter å lade.
    4. Når enheten er fulladet, tar du laderen ut av stikkontakten og kobler kabelen fra enheten ved å trekke den rett ut. Pass på at du ikke bøyer kontakten.
    Var denne informasjonen nyttig?
    Ja Nei
    Tilbakemeldingen din er verdifull for oss!
    Hvorfor fant du denne informasjonen nyttig?
    Send inn
    Takk. Vi setter pris på tilbakemeldingen din!
    Close Lukk
    Finn produktet ditt
    Find
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer
    Find
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer