accountarrowhead-downarrowhead-upmobile-menusearchsm-bold-xx-skinny-roundedx-skinnyarrowhead-rightsocial-facebooksocial-googleplussocial-instagramsocial-linkedinsocial-pinterestsocial-qzonesocial-renrensocial-tencentsocial-twittersocial-vkontaktsocial-weibosocial-youkusocial-youtube
    Hjelp oss å forbedre nettstedet vårt
    Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.

Ta et stort jafs av Nougat!

Android™ 7.0 Nougat bringer deg lekker ny funksjonalitet og smakfulle funksjoner som vil utvide Android™-universet ytterligere. Med Nougat vil du få ting gjort raskere og med minimum batteritap takket være de forbedrede Doze- og STAMINA-modusene. I tillegg er privatlivet og dine personlige filer nå enda bedre beskyttet med ny filbasert kryptering. Du finner også en oppdatert telefonliste med et flott nytt grensesnitt – pluss en funksjon mange har savnet, evnen til å blokkere telefonanrop og meldinger fra uønskede numre.

Sjekk videoen og les mer om de inspirerende og flotte nye funksjonene i Nougat.

Delt skjerm på under et sekund

Delt skjerm på under et sekund

Nougat tar multitasking til et helt nytt nivå siden du kan åpne en delt skjerm-modus med to vinduer aktive samtidig. Det betyr at en av de mange tingene du kan gjøre er å lese detaljerte instruksjoner i et vindu og utføre handlingene i et annet. Eller kanskje lytte på musikk i et vindu mens du leser om artisten i et annet. Du kan til og med dra og slippe bilder og tekst mellom vinduene. Mulighetene er endeløse! Du åpner delt skjerm-modus mens du kjører en app ved å trykke lenge på nylige apper-tasten for å velge den andre appen du vil kjøre. For å gå tilbake til fullskjermmodus er det bare å dra delestreken til kanten av skjermen.

Og det er ikke alt! Med Nougat kan du veksle mellom to apper virkelig raskt. Det er bare å dobbelttrykke på nylige apper-tasten for å åpne appen du brukte sist, og dobbelttrykke på den igjen for å bytte tilbake til den første.

Klar for spenning

Klar for spenning

Ved å sveipe nedover fra toppen av skjermen kan du vise de siste varslene og gjøre noe med dem med én gang. Du kan svare på en melding eller vise en video direkte fra et varsel, uten å åpne appen. Du vil også se at varsler i Nougat er buntet sammen i grupper, som gjør det enkelt å følge chattesamtaler eller en tråd med meldinger eller e-poster. Det er bare å dra ned varselet for å vise alle varsler for den bestemte appen.

Raskere enn noensinne

Raskere enn noensinne

En annen nyttig funksjon er at et enkelt sveip fra toppen av skjermen viser også de fem første elementene fra Hurtiginnstillinger-menyen. Og enda bedre, du bestemmer hvilke fem du vil vise. Trykk på utvid-ikonet for å vise hele Hurtiginnstillinger-menyen, der du kan trykke på Rediger for å legge til, fjerne og omarrangere elementene ved å dra og slippe dem i den rekkefølgen du ønsker. Det er bare å trykke lenge på et av ikonene for å gå direkte til den individuelle innstillingsruten for elementet.

Alltid der for deg

Når vi først snakker om å sveipe, ett enkelt sveip fra venstre kant av startskjermen vil ta deg til en rute som fungere som din personlige assistent og vise informasjon akkurat når du trenger det. Det kan være informasjon om været, den neste avtalen din, trafikksituasjonen eller til og med hvor du parkerte bilen.

Merk at hvis du oppgraderer til Nougat fra en tidligere Android™-versjon, kan du bli nødt til å aktivere denne funksjonen fra startskjerminnstillingene.

Tips! Et sveip nedover fra midten av skjermen vil ikke bare la deg søke etter apper på enheten – det vil også anbefale nye og interessante apper å installere.

Alltid der for deg
    Den riktige innstillingen

Den riktige innstillingen

Har du noensinne gjort en midlertidig innstilling på enheten og deretter glemt det, for senere å lure på hvorfor noen funksjoner ikke virker som de gjorde før. Vel, med Nougat er det ikke lenger et problem. Når du åpner Innstillinger-appen finner du påminnelser som "Flymodus er på", "STAMINA-modus er på" og "Mobildata er av". Ved å trykke på en påminnelse kan du slå funksjonen på eller av igjen, uten å åpne appen.

Innstillinger-appen gir deg også forslag på ulike innstillinger og funksjoner du kunne ha nytte av. Det kan være ting som å konfigurere en e-postkonto eller legge til en skjermlås på enheten. Trykk på et forslag for å åpne innstillinger-ruten eller -appen for å konfigurere funksjonen slik du vil.

Gjør ting på din måte

Gjør ting på din måte

Hvis du er kjent med tidligere versjoner av Android™, vet du allerede at du kan tilpasse enheten din nesten slik du bare vil. Du kan stille inn alt fra lydvarsler og ringetoner til skriftstørrelsen som brukes på skjermen. Du kan bruke temaer og velge om du vil ha ulike bakgrunner på startskjermen og låseskjermen. Med Nougat kan du også endre skjermstørrelsen for å gjøre alt på skjermen større eller mindre. Gjør enheten din så personlig som du bare vil.

Tilgjengeligheten av programvareoppdateringer er avhengig av enheten, landet og/eller operatøren. Merk at uavhengig av Android™-versjon kan enkelte egenskaper og funksjonalitet være forskjellig avhengig av enheten.

Hvis du vil se den gjeldende programvareversjonen, oppdateringer og fremtidige programvareutgivelser, gå til programvaresiden på Sony Mobile-supportnettstedet.