account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjelp oss å forbedre nettstedet vårt
    Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.

    Jeg kan ikke bruke Google Talesøk til å ringe

    • Kontroller at Android™-enheten kjører Android™-programvareversjon 4.4 eller nyere.

    • Kontroller at du har installert de nyeste Smart Connect- og BRH10-appene på Android™-enheten.

      Var denne informasjonen nyttig?
      Ja Nei
      Tilbakemeldingen din er verdifull for oss!
      Hvorfor fant du denne informasjonen nyttig?
      Send inn
      Takk. Vi setter pris på tilbakemeldingen din!
      Close Lukk
      Finn produktet ditt
      Find
      På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer
      Find
      På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer