Uventet virkemåte

• Det kan hende batteriet er tomt for strøm. Hvis batteriet er utladet, må du lade Bluetooth®-enheten en stund før den viser tegn på at den lader. Lad batteriet i minst 30 minutter, og slå deretter på Bluetooth®-fjernkontrollen.

• Kontroller at Android™-enheten kjører Android™-programvareversjon 4.4 eller nyere.

• Kontroller at du har installert de nyeste Smart Connect- og BRH10-appene
      på Android™-enheten.

BRH10-appen er ikke synlig som en app i menyen i Android™-enhetens appskjerm, men den starter automatisk når BRH10 kobles til
      Android™-enheten din.

Mer

Slik oppdaterer du Smart Connect-appen fra Android™-enheten
      1. Når du står i startskjermen, trykker du på Sony home apptray normal=2.
      2. Finn og trykk på Smart Connect, og trykk deretter på Sony key and menu=1 > Info om app.
      3. Trykk på Sony key and menu=1 > Se etter oppdateringer.
      4. Hvis en oppdatering er tilgjengelig, følger du instruksjonene som vises på skjermen.

Merk: Du kan minimere datakostnadene ved å sørge for at Android™-enheten er koblet til et Wi-Fi®-nettverk.

Slik oppdaterer du BRH10-appen fra Android™-enheten

1. Når du står i startskjermen, trykker du på Sony home apptray normal=2.
      2. Finn og trykk på Play Butikk.
      3. Finn og trykk på BRH10 i listen over installerte apper.
      4. Hvis en oppdatering er tilgjengelig, følger du instruksjonene som
        vises på skjermen.

Merk: Du kan minimere datakostnadene ved å sørge for at Android™-enheten er koblet til et Wi-Fi®-nettverk.

• Slå av Bluetooth®-fjernkontrollen, og start den deretter på nytt.

Mer

Slik slår du av Bluetooth®-fjernkontrollen

• Hold nede av/på-tasten i minst 15 sekunder.
    • Tilbakestill Bluetooth®-fjernkontrollen til fabrikkinnstillingene. Etter en tilbakestilling må du koble Bluetooth®-fjernkontrollen til Android™-enheten på nytt.

Mer

Slik tilbakestiller du Bluetooth®-fjernkontrollen
      1. Se til at Bluetooth®-fjernkontrollen er slått av.
      2. Hold nede av/på-tasten og valgtasten samtidig i minst ti sekunder.