Remote and Handset BRH10 App

For å laste ned apper direkte fra dette nettstedet må du aktivere nedlasting fra andre kilder enn Google Play på enheten din.

Obs! Installasjon av apper fra ukjente eller upålitelige kilder kan skade enheten din. Du må bare laste ned apper fra pålitelige kilder.

Klikk på Last ned-knappen hvis du vil gå videre med nedlasting og installasjon.
    Vilkår for bruk for apper fra Sony Mobile

Vi anbefaler at du laster ned og installerer appen direkte på mobilenheten din.

Slik aktiverer eller deaktiverer du nedlasting av apper fra andre kilder
    1. Android 8 og høyere
    2. 1. Finn og trykk på Innstillinger > Apper og varsler
    3. 2. Trykk på Avansert > Spesiell apptilgang > Installer ukjente apper
    4. 3. Trykk på appen du vil bruke til å installere apper fra andre kilder, og trykk deretter på Tillat fra denne kilden for å aktivere eller deaktivere.
    1. Android 7 og lavere
    2. 1. Finn og trykk på Innstillinger > Låseskjerm og sikkerhet
    3. 2. Finn Ukjente kilder, og trykk deretter på Tillat installasjon fra ukjente kilder for å aktivere eller deaktivere.

Vi anbefaler at du deaktiverer installasjon av apper fra ukjente kilder etter at du har installert apper fra Sony Mobile fra dette nettstedet.