Slik bruker duTastaturstarter i PC-stil

Scr sony 15ki overview

1

Redigere snarveier.

2

Følg instruksjonene på skjermen for å justere innstillinger eller oppdatere tastaturets fastvare.

3

Start en nylig brukt app eller en liten app raskere.

4

Ta hurtig på en snarvei for å starte ofte brukte apper.

Tip

Når tastaturet og nettbrettet er koblet sammen, åpnes en dialogboks hvis en systemoppdatering er tilgjengelig. Hvis du velger Nei i dialogboksen, kan du oppdatere tastaturet manuelt senere fra Innstillinger-menyen.

Slik oppretter og sletter du appsnarveier

Scr sony 15ki edit shortcut

1. Kontroller at både tastaturet og nettbrettet er slått på og paret.
    2. Trykk på Icn sony 15ki expand.
    3. Trykk på Icn sony 15ki edit.
    4. Hvis du vil legge til en appsnarvei, drar og slipper du appen fra Apper-listen til høyre på skjermen til Snarvei-listen på venstre side.
    5. Hvis du vil slette en appsnarvei, drar du appen fra Snarvei-listen til Icn sony menu delete homescreen nederst på skjermen.
    6. Trykk på LAGRE.