account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Hjelp oss å forbedre nettstedet vårt
Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.

Funksjonsoversikt

SBH56 Bluetooth®-hodetelefoner med høyttaler er utviklet for å gjøre livet mer praktisk når du er på farten. Når de er paret med en kompatibel Android™- eller iOS-enhet, kan du bruke hodetelefonene til å:

  • svare på eller avvise innkommende anrop.
  • ta bilder med fjernutløseren.
  • betjene musikk som spilles av på en paret Android- eller iOS-enhet.
Var denne informasjonen nyttig?
Ja Nei
Tilbakemeldingen din er verdifull for oss!
Hvorfor fant du denne informasjonen nyttig?
Send inn
Takk. Vi setter pris på tilbakemeldingen din!
Finn produktet ditt
Find
På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer
Find
På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer