Instruksjoner for hvordan du tar på deg enheten

Arrow left Oversikt over Hodetelefoner med både USB-lyd og Bluetooth® SBH90C
    Bruke hodetelefonen

Plasser hodetelefonene på nakken og dem inn i begge ørene. Når du har på deg hodetelefonene bør du bære Android- eller iOS-enheten på venstre side av kroppen for å gjøre paring enklere.

Du må ikke bruke makt for å bøye nakkebåndet. Hvis nakkebåndet blir ødelagt, må du slutte å bruke enheten for å unngå personskade.

For din egen sikkerhet bør du ikke bruke hodetelefonene til å håndtere anrop mens du kjører. Det anbefales at du ikke bruker hodetelefonene når du går, løper eller sykler for å unngå uhell.