Slik bruker du hodetelefonene til å lytte til musikk

Når hodetelefonene er koblet til en Android- eller iOS-enhet, kan du spille av lydinnhold som f.eks. musikk fra Android- eller iOS-enheten ved bruk av hodetelefonene. Åpne den relevante appen på Android- eller iOS-enheten for å lytte til lydinnhold.

Slik hopper du over eller setter musikkspor på pause

1. Mens du lytter til musikk trykker du kort på flerfunksjonstasten Flerfunksjontast-ikon for å sette sporet på pause. Trykk kort igjen for å fortsette.
    2. Trykk kort to ganger på flerfunksjonstasten Flerfunksjontast-ikon for å hoppe til neste spor.
    3. Trykk kort tre ganger på flerfunksjonstasten Flerfunksjontast-ikon for å gå tilbake til forrige spor.