Bruk av Talehjelp-funksjonen

Arrow left Oversikt over Hodetelefoner med både USB-lyd og Bluetooth® SBH90C

Slik starter du taleassistenten

• Trykk lenge på flerfunksjonstasten Flerfunksjontast-ikon i ett sekund for å snakke til taleassistenten.

For at disse funksjonene skal virke må du bruke en Android- eller iOS-enhet som støtter de relevante funksjonene. Følg instruksjonene på skjermen på Android- eller iOS-enhet.