Bruk av flerpunktsmodus

Arrow left Oversikt over Hodetelefoner med både USB-lyd og Bluetooth® SBH90C

Du kan bruke flerpunktsmodus til å pare hodetelefonene med to kompatible Android- eller to iOS-enheter samtidig. Da kan du motta samtaler fra begge de parede enhetene uten å måtte koble fra og til på nytt.

I enkeltpunktsmodus kan hodetelefonene pares med bare én Android- eller iOS-enhet. Enkeltpunktsmodus er aktivert som standard. Hvis du vil forbli i enkeltpunktsmodus, men endre til en ny Android- eller iOS-enhet, må du først frakoble hodetelefonene fra den første enheten, og deretter pare med den nye enheten.

Taleassistent-funksjonen er ikke tilgjengelig i flerpunktsmodus.

Slik aktiverer du flerpunktsmodus

1. Slå av hodetelefonene.
    2. Trykk lenge på volumtasten Volum opp-tast-ikon og strømknappen Strøm på/av-tast-ikon til LED-lampen blinker raskt grønt to ganger, og deretter sakte to ganger for å indikere at flerpunktsmodus er slått på.
    3. Når LED-lampen blinker blått, parer du hodetelefonene med en Android- eller iOS-enhet.

Se Paring av hodetelefonene med en Android- eller iOS-enhet for opplysninger om hvordan du parer dem.

Slik aktiverer du flerpunksmodus

1. Slå av hodetelefonene.
    2. Trykk lenge på volumtasten Volum ned-tast-ikon og strømknappen Strøm på/av-tast-ikon til LED-lampen blinker raskt grønt to ganger, og deretter sakte én gang for å indikere at enkeltpunktsmodus er slått på.

Når du slår av flerpunktsmodus, forblir hodetelefonene paret med enheten du paret med sist.