account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjelp oss å forbedre nettstedet vårt
    Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.

    Slå på og av

    Slik slår du på hodetelefonene

    • Trykk lenge på strømknappen Strøm på/av-tast-ikon i ett sekund. LED-lampen blinker grønt to ganger.

    Slik slår du av hodetelefonene

    • Trykk lenge på strømknappen Strøm på/av-tast-ikon i ett sekund. LED-lampen blinker grønt én gang.

    Hvis hodetelefonene er inaktive i ti minutter, slås de av automatisk.

    Var denne informasjonen nyttig?
    Ja Nei
    Tilbakemeldingen din er verdifull for oss!
    Hvorfor fant du denne informasjonen nyttig?
    Send inn
    Takk. Vi setter pris på tilbakemeldingen din!
    Close Lukk
    Finn produktet ditt
    FindCreated with Sketch.
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer
    FindCreated with Sketch.
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer