Tilbakestille hodetelefonene

Arrow left Oversikt over Hodetelefoner med både USB-lyd og Bluetooth® SBH90C

Du kan utføre en tilbakestilling av maskinvaren eller en tilbakestilling av hodetelefonene til fabrikkinnstillingene.

Tilbakestill maskinvaren hvis hodetelefonene slutter å reagere. Når du tilbakestiller maskinvaren slettes ikke informasjon om parede enheter. Tilbakestill til fabrikkinnstillingene hvis hodetelefonene oppfører seg uventet. Tilbakestilling til fabrikkinnstillingene gjenoppretter enheten til de opprinnelige innstillingene, og informasjon om parede enheter slettes.

Slik tilbakestiller maskinvaren på hodetelefonene

• Trykk lenge på strømknappen Strøm på/av-tast-ikon i ti sekunder.

Slik tilbakestiller hodetelefonene til fabrikkinnstillingene

1. Slå av hodetelefonene.
    2. Trykk lenge på strømknappen Strøm på/av-tast-ikon og flerfunksjonstasten Flerfunksjontast-ikon samtidig i ett sekund. LED-lampen vil blinke grønt fire ganger.