Paring av hodetelefonene med en Android- eller iOS-enhet

Hvis du vil pare hodetelefonene dine med en Android-enhet, kan du enten bruke One touch-tilkobling (NFC) eller Bluetooth. Hvis du vil pare hodetelefonene dine med en iOS-enhet, må du bruke Bluetooth. Hvis en passkode kreves ved paring, tast inn «0000».

Når du har paret hodetelefonene med en Android- eller iOS-enhet, lagres informasjonen. Hodetelefonene kan lagre opptil åtte parede enheter.

Når enheten som sist ble paret er innenfor rekkevidde, prøver hodetelefonene å koble til på nytt automatisk.

Hvis en kabel er koblet til USB-porten for lading eller for å lytte, kan du ikke pare hodetelefonene med bruk av Bluetooth.

Slik parer du med en Android-enhet med bruk av One touch-tilkobling (NFC)

Tilkobling av hodetelefonene med enheten med bruk av NFC.
    1. Kontroller at hodetelefonene er helt oppladet.
    2. Sørg for at NFC er slått på og at skjermen er låst opp på Android-enheten.
    3. Berør NFC-området på hodetelefonene mot NFC-registreringsområdet på Android-enheten.
    4. Følg instruksjonene på skjermen på Android-enheten for å fullføre paringen.

Slik parer du hodetelefonene med en Android- eller iOS-enhet ved bruk av Bluetooth

1. Kontroller at hodetelefonene er helt oppladet og slått av.
    2. Kontroller at Bluetooth er slått på på Android- eller iOS-enheten.
    3. Trykk lenge på strømknappen i ca. sju sekunder.
    4. Skann etter tilgjengelige Bluetooth-enheter på Android- eller iOS-enheten, og velg deretter SBH90C.

Hodetelefonene settes automatisk i paringsmodus når de slås på for første gang.