Funksjonsoversikt

Arrow left Oversikt over Hodetelefoner med både USB-lyd og Bluetooth® SBH90C

Hodetelefoner med både USB-lyd og Bluetooth® SBH90C lar deg lytte til musikk i høy oppløsning når de er tilkoblet med hodetelefonkabelen eller du bruker Bluetooth til å lytte trådløst. Du kan også bruke håndfri for samtaler eller bruke taleassistenten når de er paret med en kompatibel Android™- eller iOS-enhet. Du kan koble hodetelefonen til opptil to kompatible enheter samtidig. Da kan du motta samtaler fra begge enhetene uten å måtte koble fra og til på nytt.