Tilkobling av hodetelefonene med bruk av hodetelefonkabelen

Arrow left Oversikt over Hodetelefoner med både USB-lyd og Bluetooth® SBH90C

Slik kobler du til hodetelefonene med bruk av hodetelefonkabelen

Tilkobling av hodetelefonene med bruk av hodetelefonkabelen.
    1. Koble hodetelefonkabelen til enheten.
    2. Koble hodetelefonkabelen til USB Type-C-porten på hodetelefonene. Se brukerhåndboken for enheten for detaljer om tilkobling med USB.

Avhengig av enheten, kan det hende at flerfunksjonstasten ikke virker når hodetelefonen og enheten er tilkoblet med hodetelefonledningen. Det kan også hende at signaler om innkommende anrop høres fra eller vises som varsler på enheten i stedet for på hodetelefonene.

Du kan lade hodetelefonene når de er koblet til en enhet med hodetelefonkabelen.