Lading

Arrow left Oversikt over Hodetelefoner med både USB-lyd og Bluetooth® SBH90C

Før du bruker hodetelefonene for første gang, anbefales det å lade dem med en lader fra Sony. LED-lampen blir grønn når batteriet er fulladet.

Hodetelefoner med tomt batteri må lade i opptil to timer før de er fulladet. Batterilevetiden er ca. 7,5 timer når du lytter til musikk eller ca. 9 timer for telefonsamtaler hvis temperaturen er 25 °C (77 °F).

Hodetelefonene har en USB-port uten deksel. USB-porten uten deksel må være helt tørr for du kan koble til en kabel for lading.

Slik lader du hodetelefonene

Lade hodetelefonene
    1. Koble én ende av ladekabelen til laderen eller USB-porten på en datamaskin.
    2. Koble den andre enden av kabelen til USB-porten på hodetelefonene.

For anbefalt lader kan du se http://www.sonymobile.com/products/accessories/.