Bruk av hodetelefonene til telefonsamtaler

Arrow left Oversikt over Hodetelefoner med både USB-lyd og Bluetooth® SBH90C

For din egen sikkerhet bør du ikke bruke hodetelefonene til å håndtere anrop mens du kjører. Det anbefales at du ikke bruker hodetelefonene når du går, løper eller sykler for å unngå uhell.

For at disse funksjonene skal virke må du bruke en Android- eller iOS-enhet som støtter relevante funksjoner, for eksempel anropshåndtering.

Slik besvarer du et anrop

• Når du hører et innkommende anrop-signal, trykker du kort på flerfunksjonstasten Flerfunksjontast-ikon.

Slik avslutter du et anrop

• Trykk kort på flerfunksjonstasten Flerfunksjontast-ikon under et aktivt anrop.

Slik avviser du et anrop

• Når du hører et innkommende anropssignal, trykker du lenge på flerfunksjonstasten Flerfunksjontast-ikon i ett sekund.

Slik besvarer du et annet anrop

• Når du hører et innkommende anropssignal under et aktivt anrop, trykker du kort på flerpunktstasten Flerfunksjontast-ikon for å besvare anropet. Det aktive anropet settes på vent.

Slik avviser du et nytt anrop

• Når du hører et innkommende anropssignal under et aktivt anrop, trykker du lenge på flerfunksjonstasten Flerfunksjontast-ikon i ett sekund for å avvise anropet.

Slik veksler du mellom pågående anrop

• Trykk kort to ganger på flerfunksjonstasten Flerfunksjontast-ikon. Det andre anropet settes på vent.

Slik slår du av mikrofonen under et anrop

• Trykk lenge på flerfunksjonstasten Flerfunksjontast-ikon i ett sekund. Du vil få høre pipetoner. Trykk lenge på tasten i ett sekund igjen til du hører pipetoner for å slå av dempningen av mikrofonen.