Justere volumet

Arrow left Oversikt over Hodetelefoner med både USB-lyd og Bluetooth® SBH90C

Slik endrer du volumet

• Under en samtale eller når du lytter til musikk, trykker du på volumtasten Volum opp-tast-ikon eller Volum ned-tast-ikon for å øke eller senke lydvolumet.

Du bør unngå å bruke hodetelefonene med høyt volum fordi det kan føre til permanent hørselsskade eller forstyrre andre rundt deg.