Snelkoppelingen en mappen

Gebruik snelkoppelingen en mappen voor het beheren van uw applicaties en om uw startscherm overzichtelijk te houden.

Snelkoppelingen en mappen op Sony Smartphones

1 Open een applicatie met een snelkoppeling
    2 Open een map met applicaties

Een applicatiesnelkoppeling toevoegen aan het startscherm

1. Houd een leeg gebied op het Startscherm aangeraakt.
    2. Tik in het instelmenu op Widgets > Snelkoppelingen.
    3. Blader door de lijst met applicaties en selecteer een applicatie. De geselecteerde applicatie wordt toegevoegd aan het Startscherm.

Tip

In stap 3 kunt u ook op Widgets > Snelkoppelingen tikken en vervolgens een applicatie selecteren in de beschikbare lijst. Als u deze methode gebruikt voor het toevoegen van snelkoppelingen, kunt u met sommige van de beschikbare applicaties een specifieke functionaliteit aan de snelkoppeling toevoegen.

Een item verplaatsen op het startscherm

• Raak een item aan en houd het ingedrukt tot het wordt geselecteerd en sleep het item vervolgens naar de nieuwe locatie.

Een item verwijderen van de startpagina

• Raak een item aan en houd het ingedrukt totdat het is geselecteerd. Sleep het item vervolgens naar Verwijderen van startscherm bovenin het scherm.

Een map maken op het startscherm

• Raak het pictogram of de snelkoppeling van een applicatie aan en houd het vast tot het wordt geselecteerd, en sleep het vervolgens boven het pictogram of de snelkoppeling van een applicatie en zet het daar neer.

Items toevoegen aan een map op het startscherm

• Raak een item aan en houd het ingedrukt tot het wordt geselecteerd en sleep het item vervolgens naar de map.

Een map op het startscherm hernoemen

1. Tik op de map om deze te openen.
    2. Raak de titelbalk van de map aan om het veld Mapnaam weer te geven.
    3. Voer de naam van de nieuwe map in en tik op Gereed.