account arrowhead-down arrowhead-up cart mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Help ons uw website te verbeteren
    Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

Een verloren apparaat terugvinden

Arrow left Xperia Z3 Compact ondersteuningsoverzicht

Mijn Xperia op Sony Smartphones

Als u een Google™-account hebt, kan de my Xperia-webservice u helpen uw apparaat te lokaliseren en terug te krijgen, mocht u dit verliezen. U kunt het volgende doen:

• Uw apparaat op een kaart lokaliseren.
    • Een alarm laten afgaan dat zelfs in de stille modus werkt.
    • Het apparaat op afstand vergrendelen en uw contactinformatie op het apparaat weergeven voor de persoon die dit vindt.
    • Als laatste redmiddel kunt u het interne en externe geheugen van het apparaat op afstand wissen.

Note

De my Xperia-service is mogelijk niet in alle landen/regio's beschikbaar.

De service my Xperia activeren

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
    2. Ga naar en tik op Instellingen > Beveiliging > Bescherming door my Xperia > Activeren.
    3. Markeer het selectievakje en tik vervolgens op Accepteren.
    4. Als daarom wordt gevraagd, meldt u zich aan bij uw Sony Entertainment Network-account of maakt u een nieuwe als u er nog geen hebt.
    5. Schakel locatiediensten op uw apparaat in als deze functie nog niet is ingeschakeld.

Note

Om te controleren of de my Xperia-service uw apparaat kan lokaliseren, gaat u naar myxperia.sonymobile.com en logt u in met het Google™-account of het Sony Entertainment Network-account waarmee u uw apparaat hebt ingesteld.

Note

Als uw apparaat door meerdere gebruikers wordt gebruikt, kan alleen de eigenaar de my Xperia-service gebruiken.

Een verloren apparaat zoeken met behulp van Android™-apparaatbeheer

Google™ biedt een locatie- en beveiligingswebservice die Android™-apparaatbeheer heet. U kunt deze service gebruiken in combinatie met, of als alternatief voor, de Protection by my Xperia-service. Als u uw apparaat verliest, kunt u Android™-apparaatbeheer gebruiken om:

• Naar de locatie van uw apparaat te zoeken en deze te tonen.
    • Uw apparaat te bellen of vergrendelen, alles om uw apparaat te wissen, of een telefoonnummer toe te voegen aan uw vergrendelingsscherm.

Ga voor meer informatie over Android™-apparaatbeheer naar http://support.google.com.

Note

Android™-apparaatbeheer werkt niet als uw apparaat is uitgeschakeld of als het geen verbinding heeft met het internetinternet. De service van Android™-apparaatbeheer is mogelijk niet in alle landen of regio's beschikbaar.

Android™-apparaatbeheer activeren

1. Als u een apparaat met meerdere gebruikers gebruikt, zorg dan dat u bent aangemeld als de eigenaar.
    2. Controleer of u over een actieve gegevensverbinding beschikt en of locatieservices op uw apparaat zijn ingeschakeld.
    3. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
    4. Tik vervolgens op Instellingen > Google > Beveiliging.
    5. Sleep de schuifregelaar naast Dit apparaat op afstand lokaliseren en Op afstand vergrendelen en wissen toestaan naar de positie Aan.
    6. Accepteer de voorwaarden door op Activeren te tikken als u hierom wordt gevraagd.
    7. Ga naar www.android.com/devicemanager en meld u aan met uw Google™-account om te controleren of Android™-apparaatbeheer uw apparaat kan vinden nadat u de service hebt geactiveerd.