Foto's maken en video's opnemen

Overzicht camera op de Sony-smartphone
1 Cameralens aan de voorzijde
2 De opnamemodus selecteren
3 Schakelen tussen de camera aan de voorkant en de hoofdcamera
4 In- of uitzoomen
5 Foto's en video's weergeven
6 Statusindicator Locatie opslaan
7 Foto's maken of video's opnemen
8 Een stap teruggaan of de camera afsluiten
9 Instellingen voor opnamemodus
10 Flitserinstellingen

Een foto nemen vanaf het vergrendelscherm

1. Druk kort op de aan/uit-toets Icn sony key and power k90 om het scherm te activeren.
  2. Om de camera te activeren, raakt u het camerapictogram Icn sony camera cap mode normal aan en sleept u dit naar rechts.
  3. Tik nadat de camera is geopend op Icn sony camera onscreen lock button.

Een foto maken met de cameratoets

1. Activeer de camera.
  2. Druk de cameratoets volledig in.

Een foto maken door op de knop op het scherm te tikken

1. Activeer de camera.
  2. Richt de camera op het onderwerp.
  3. Tik op de knop op het scherm Icn sony camera onscreen button. De foto wordt gemaakt zodra u uw vinger van het scherm haalt.

Een zelfportret maken met de camera aan de voorkant

1. Activeer de camera.
  2. Tik op Icn sony cam front main.
  3. Als u de foto wilt maken, drukt u op de cameratoets. De foto wordt gemaakt zodra u uw vinger van het scherm haalt.

De flitser voor de fotocamera gebruiken

1. Wanneer de camera is geopend, tikt u op Icn sony camera quick settings flash auto.
  2. Selecteer uw gewenste flitserinstelling.
  3. Maak de foto.

De zoomfunctie gebruiken

• Druk de volumetoets omhoog of omlaag wanneer de camera open is.
  • Knijp vingers samen of beweeg ze uit elkaar op het camerascherm wanneer de camera open is.

Een video opnemen met de cameratoets

1. Activeer de camera.
  2. Veeg over het scherm om Icn sony camera switch video te selecteren.
  3. Druk op de cameratoets om het opnemen van een video te starten.
  4. Druk opnieuw op de cameratoets om de opname te stoppen.

Een video opnemen

1. Activeer de camera.
  2. Als de videomodus niet is geselecteerd, veegt u over het scherm om Icn sony camera switch video te selecteren.
  3. Richt de camera op het onderwerp.
  4. Tik op Icn sony camera start recording om de opname te starten.
  5. Tik op Icn sony semc camera pause normal om de opname van een video te onderbreken. Tik op Icn sony camera start recording om de opname te hervatten.
  6. Tik op Icn sony camera stop recording om de opname te stoppen.

Een foto nemen tijdens het opnemen van een video

• Tik op Icn sony camera onscreen button om een foto te nemen tijdens het opnemen van een video. De foto wordt gemaakt zodra u uw vinger van het scherm haalt.

Uw foto's en video's weergeven

1. Schakel de camera in en tik vervolgens op een miniatuurweergave om een foto of video te openen.
  2. Veeg naar links of rechts om uw foto's en video's weer te geven.

Een foto of een opgenomen video verwijderen

1. Blader naar de foto of de video die u wilt verwijderen.
  2. Tik op het scherm zodat Icn sony camera review delete wordt weergegeven.
  3. Tik op Icn sony camera review delete.
  4. Tik op Verwijderen om uw keuze te bevestigen.