account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Help ons uw website te verbeteren
Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

Geluidsinstellingen

Wisselen tussen de mono- en stereogeluidsmodus

  1. Wanneer de radio is geopend, drukt u op Icn sony key menu.
  2. Tik op Stereogeluid inschakelen.
  3. Druk op Icn sony key menu en tik op Monogeluid afdwingen om de radio weer in monogeluidsmodus te beluisteren.

De regio van de radio selecteren

  1. Wanneer de radio is geopend, drukt u op Icn sony key menu.
  2. Tik op Radioregio instellen.
  3. Selecteer een optie.
Vond u deze informatie nuttig?
Ja Nee
Uw reactie is waardevol!
Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
Verzenden
Bedankt voor uw reactie!
Uw product zoeken
Find
Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer
Find
Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer