Taalinstellingen

U kunt een standaardtaal selecteren voor uw apparaat en dit op een later moment weer wijzigen. U kunt tevens de schrijftaal voor tekstinvoer wijzigen. Zie Het virtuele toetsenbord aanpassen.

De taal wijzigen

1. Tik op het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Ga naar en tik op Instellingen > Taal en invoer > Taal.
  3. Selecteer een optie.
  4. Tik op OK.

Note

Als u de verkeerde taal kiest en u de menuteksten niet meer kunt lezen, zoekt u het pictogram Icn sony app settings en tikt u erop. Selecteer vervolgens de tekst naast Icn sony settings language en selecteer de eerste vermelding in het menu dat verschijnt. U kunt vervolgens de gewenste taal selecteren.