Uw e-mailberichten organiseren

Uw e-mails sorteren

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Zoek naar en tik op E-mail.
  3. Als u meerdere e-mailaccounts gebruikt, sleep dan de linkerrand van het scherm naar rechts en selecteer het account waarvan u de e-mail wilt sorteren. Sleep de linkerrand van het scherm naar rechts en tik op Gecombineerd Postvak IN als u alle e-mailaccounts tegelijk wilt sorteren.
  4. Tik op Icn sony key menu en tik vervolgens op Sorteren.
  5. Selecteer een sorteringsoptie.

E-mails zoeken

1. Tik in uw Startscherm op Icn sony home apptray normal; ga naar en tik op E-mail.
  2. Als u meerdere e-mailaccounts gebruikt, sleep dan de linkerrand van het scherm naar rechts en selecteer het account dat u wilt doorzoeken. Sleep de linkerrand van het scherm naar rechts en tik op Gecombineerd Postvak IN als u in alle e-mailaccounts tegelijk wilt zoeken.
  3. Tik op Icn sony menu search.
  4. Typ de tekst voor uw zoekopdracht en tik op Icn sony menu search op het toetsenbord.
  5. Het zoekresultaat verschijnt in een lijst die is gesorteerd op datum. Tik op het e-mailbericht dat u wilt openen.

Alle mappen voor één e-mailaccount weergeven

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal en tik vervolgens op E-mail.
  2. Sleep de linkerrand van het scherm naar rechts en selecteer het account dat u wilt controleren.
  3. Schakel de gewenste opties in onder Alle mappen tonen.

Een e-mailbericht verwijderen

• Tik in het postvak IN rechts op het bericht dat u wilt verwijderen.

Een e-mailbericht naar een andere map verplaatsen

1. Veeg in het postvak IN op het bericht dat u naar links wilt verplaatsen.
  2. Tik op Verplaatsen en selecteer een map.