Instellingen voor de stand Niet storen

U kunt uw apparaat handmatig instellen in de stand Niet storen en bepalen hoe lang uw apparaat in die stand moet blijven. U kunt ook vooraf instellen wanneer uw apparaat automatisch in de stand Niet storen gaat.

Geen tijdslimiet
Hiermee is het apparaat stil totdat u het geluid handmatig weer inschakelt.
Eén uur
Hiermee is het apparaat een uur lang stil. U kunt op de min- en pluspictogrammen tikken om de duur aan te passen.

De stille modus activeren

1. Druk de volumetoets omlaag totdat Icn sony sys ringer silent op de statusbalk verschijnt.
  2. Selecteer een tijdsinterval.

Snel schakelen tussen de modi Niet storen/Trillen/Geluid

1. Beweeg de volumetoets omhoog of omlaag totdat Icn sony sys ringer silent, Icn sony stat sys ringer vibrate of Icn sony sound on verschijnt.
  2. Tik op Icn sony sys ringer silent, Icn sony stat sys ringer vibrate of Icn sony sound on om snel te schakelen tussen de modi Trillen/Geluid. Als u de modus Niet storen wilt activeren, drukt u in de modus Trillen de volumetoets omlaag.

Tijdintervallen voor de modus Niet storen inplannen

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Tik vervolgens op Instellingen > Geluid en melding > Niet storen > Automatische regels.
  3. Selecteer de tijd of de gebeurtenis waarvoor u de modus Niet storen wilt inplannen of voeg een nieuwe regel toe.
  4. Tik op Dagen en selecteer de selectievakjes voor de betreffende dagen. Tik vervolgens op Gereed.
  5. Pas de starttijd aan door op Starttijd te tikken. Selecteer vervolgens een waarde en tik op OK.
  6. Pas de eindtijd aan door op Eindtijd te tikken. Selecteer vervolgens een waarde en tik op OK. De modus Niet storen blijft op het apparaat geactiveerd tijdens het geselecteerde tijdinterval.

Uitzonderingen instellen voor de modus voor niet storen

U kunt aangeven welke soorten meldingen toch een geluidsmelding mogen afspelen in de modus voor niet storen. U kunt uitzonderingen filteren op basis van de afzender van de meldingen. De meest voorkomende soorten uitzonderingen zijn:
  • Gebeurtenissen en herinneringen
  • Gesprekken
  • Berichten
  • Alarmen

Uitzonderingen toestaan in modus Niet storen

1. Tik in het startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Tik vervolgens op Instellingen > Geluid en melding > Niet storen > Alleen toegestaan in Prioriteit.
  3. Sleep de schuifregelaar naast de gewenste optie.

Uitzonderingen aan specifieke meldingen koppelen

1. Tik in het startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Tik vervolgens op Instellingen > Geluid en melding > Niet storen > Alleen toegestaan in Prioriteit.
  3. Selecteer een optie.