account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Help ons uw website te verbeteren
Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

Muziek delen

Een nummer delen

  1. Ga vanuit het startscherm Muziek naar het nummer of album dat u wilt delen.
  2. Raak de titel van het nummer aan en houd deze vast, tik vervolgens op Delen.
  3. Selecteer een toepassing in de lijst en volg de instructies op het scherm.

Tip

U kunt op deze manier ook albums en afspeellijsten delen.

Vond u deze informatie nuttig?
Ja Nee
Uw reactie is waardevol!
Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
Verzenden
Bedankt voor uw reactie!
Uw product zoeken
Find
Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer
Find
Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer