account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Help ons uw website te verbeteren
Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

Overzicht

Ill sony 13hy front overview
1 Headsetaansluiting
2 Nabijheidsensor/Lichtsensor
3 Oorontvanger / oplaadlampje / meldingslampje
4 Cameralens aan voorzijde
5 Klepje voor micro-simkaart
6 Aan/uit-toets
7 Volume-/zoomtoets
8 Cameratoets
9 Bandopening
10 Hoofdspeaker en microfoon
Ill sony 13hy back overview
11 Hoofdcameralens
12 Cameraverlichting
13 Tweede microfoon
14 NFC™-detectiegebied
15 Klepje voor geheugenkaart
16 Klepje lader-/USB-kabelpoort
17 Connector oplaadstation

Note

Steek geen vingers of andere voorwerpen in de opening voor de tweede microfoon (afgebeeld in item 13 hierboven) om schade aan uw apparaat te voorkomen.

Vond u deze informatie nuttig?
Ja Nee
Uw reactie is waardevol!
Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
Verzenden
Bedankt voor uw reactie!
Uw product zoeken
Find
Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer
Find
Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer