Google Maps™ gebruiken om te navigeren

Gebruik de Google Maps™-applicatie voor instructies voor reizen te voet, met het openbaar vervoer of met de auto. U kunt een snelkoppeling naar een bestemming toevoegen aan uw startscherm om snel een routebeschrijving te krijgen, waar u ook bent.

Wanneer u een kaart bekijkt, maakt u een verbinding met het internet en worden gegevens naar uw apparaat overgedragen. Het is dus een goed idee om kaarten naar uw apparaat te downloaden en deze op te slaan voordat u op reis gaat. Zo voorkomt u hoge kosten voor roaming.

Note

Sony garandeert de nauwkeurigheid van navigatieservices niet.

De navigatieapplicatie gebruiken

Gebruik de applicatie Navigatie in uw apparaat om stap voor stap aanwijzingen op te halen over hoe u ergens kunt komen. De instructies worden uitgesproken en worden op het scherm weergegeven.

Note

De applicatie Navigatie is mogelijk niet in alle markten beschikbaar.

Navigatie starten

1. Tik vanaf uw startpagina op Icn sony home apptray normal.
  2. Ga naar en tik op Navigatie.