Computerhulpmiddel

Met Xperia™ Companion kunt u uw apparaat verbinding laten maken met een computer en inhoud beheren (bijvoorbeeld inhoud van de camera en multimedia), door bestanden op uw apparaat bladeren en de software op uw apparaat beheren.

Xperia™ Companion

Xperia™ Companion is een computerprogramma met een verzameling functies en applicaties die u kunt gebruiken wanneer u uw apparaat met behulp van een USB-kabel op een computer aansluit. Met Xperia™ Companion kunt u:

• De software van uw apparaat bijwerken of repareren
  • Inhoud vanaf een ouder apparaat overbrengen met behulp van Xperia™ Transfer
  • Back-ups maken en gegevens herstellen op uw computer
  • Multimediabestanden, camerabestanden, muziek en afspeellijsten tussen uw apparaat en computer synchroniseren
  • Door bestanden op uw apparaat bladeren

Om de applicatie Xperia™ Companion te kunnen gebruiken, moet u beschikken over een computer die met internet is verbonden en waarop één de volgende besturingssystemen is geïnstalleerd:

• Microsoft® Windows® 7 of nieuwer
  • Mac OS® X 10.8 of nieuwer

Meer informatie en download Xperia™ Companion voor Windows of Xperia™ Companion voor Mac.