Over het synchroniseren van gegevens op uw apparaat

U kunt contacten, e-mail, kalendergebeurtenissen en andere informatie synchroniseren met uw apparaat vanuit meerdere e-mailaccounts, synchronisatieservices en andere typen accounts, afhankelijk van de applicaties die zijn geïnstalleerd op uw apparaat. Uw apparaat synchroniseren met andere informatiebronnen is een eenvoudige en praktische manier om up-to-date te blijven.