Instellingen openen

Geef instellingen voor uw apparaat weer en wijzig ze vanuit het instellingenmenu. Het instellingenmenu is toegankelijk vanuit zowel het meldingsvenster als het scherm Toepassingen.

Het Instellingenmenu van het apparaat openen vanuit het scherm Toepassingen

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Tik op Instellingen.

Het venster Snelle instellingen openen

• Sleep de statusbalk met twee vingers omlaag.

Selecteren welke instellingen u wilt weergeven in het venster Snelinstellingen

1. Sleep de statusbalk met twee vingers omlaag en tik op Bewerken.
  2. Selecteer de gewenste snelinstellingen.

Het venster Snelinstellingen opnieuw ordenen

1. Sleep de statusbalk met twee vingers omlaag en tik op Bewerken.
  2. Tik op Icn sony drag handle naast een snelinstelling en houd dit vast; verplaats de instelling vervolgens naar de gewenste positie.