Pictogrammen op de statusbalk

Statuspictogrammen

Signaalsterkte

De mobiel-netwerkmodus wordt ook weergegeven tijdens het zenden en downloaden van mobiele gegevens.

Geen signaal

Roaming

Een Wi-Fi-verbinding is tot stand gebracht en gegevens worden verzonden

Een Wi-Fi-verbinding is ingeschakeld, maar er is geen internetverbinding.

Dit pictogram wordt ook weergegeven wanneer u probeert verbinding te maken met een beveiligd Wi-Fi-netwerk of netwerk met een toegangspagina. Nadat u met succes bent ingelogd, verdwijnt het kruisje.

Als Google in uw regio is geblokkeerd, kan het kruisje zelfs worden weergegeven als het apparaat verbinding heeft met een netwerk en er een werkende Wi-Fi-internetverbinding is.

Batterijstatus

Het geschatte resterende batterijpercentage wordt ook weergegeven.

De batterij wordt opgeladen

Het geschatte resterende batterijpercentage wordt ook weergegeven.

Vliegmodus is geactiveerd

De microfoon is gedempt

De speakertelefoon is ingeschakeld

De modus Niet storen is geactiveerd

Dempingsmodus

Trilstand

Een alarm is ingesteld

GPS is geactiveerd

Synchronisatie is geactiveerd

Probleem met aanmelding of synchronisatie

Opmerking

Afhankelijk van uw serviceprovider, netwerk of regio, zijn de functies of services die met sommige pictogrammen in deze lijst worden aangeduid, mogelijk niet beschikbaar.

Meldingspictogrammen

Nieuw sms-bericht of mms-bericht

Lopend gesprek

Gemist gesprek

Gesprek in de wacht

Apparaat met enkele SIM-kaart: Gesprekken doorschakelen is ingeschakeld

Apparaat met dubbele SIM-kaart: Gesprekken doorschakelen is ingeschakeld

Nieuw voicemailbericht

Nieuw e-mailbericht

Gegevens worden gedownload

Gegevens worden geüpload

Mobiele data is uitgeschakeld

Een basisinstallatie van uw apparaat uitvoeren

Systeemupdates zijn beschikbaar

Systeemupdates worden gedownload

Installeer de gedownloade systeemupdates

STAMINA-modus is geactiveerd

Ultra STAMINA-modus is geactiveerd

Batterijverzorging is geactiveerd

Screenshot gemaakt

Videochatten met vrienden met de Duo-applicatie

Een nummer wordt afgespeeld

Het apparaat is met behulp van een USB-kabel met een computer verbonden

Het interne geheugen is 75% vol. Tik om gegevens over te brengen naar de geheugenkaart

De beschrijving van Zijsensor is beschikbaar

Waarschuwing

Meer niet-weergegeven meldingen

Opmerking

Niet alle pictogrammen die op uw apparaat kunnen worden weergegeven, worden hier vermeld. Deze lijst dient slechts als leidraad, en er kunnen wijzigingen worden aangebracht zonder voorafgaande kennisgeving.

Een applicatie blokkeren om notificaties te verzenden

1. Ga naar en tik op Instellingen > Apps en meldingen.
  2. Selecteer de gewenste applicatie en tik op Meldingen.
  3. Tik op de schakelaar Meldingen weergeven om meldingen voor applicaties te blokkeren.