account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Help ons uw website te verbeteren
    Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

    Contact

    Selecteer uw land

    Expand

    Telefonische ondersteuning openen

    Maandag tot en met vrijdag : 9:00 - 17:00

    Zaterdag : 09:30 - 17:00

    Chatondersteuning openen

    Maandag tot en met vrijdag : 9:00 - 17:00

    Zaterdag : 9:30 - 17:00

    Opnieuw starten

    Als u de Xperia opnieuw opstart, worden alle geopende apps gesloten en wordt het geheugen vrijgemaakt. Apps draaien sneller en vloeiender en er is meer geheugen beschikbaar. Uw apparaat opnieuw starten houd de aan-uitknop ingedrukt. Tik in het geopende menu op Opnieuw starten.