Contact

Uw land of regio

Expand

Telefonische ondersteuning openen

Maandag tot en met vrijdag : 9:00 - 17:00

Zaterdag : 09:30 - 17:00

Chatondersteuning openen

Maandag tot en met vrijdag : 9:00 - 17:00

Zaterdag : 9:30 - 17:00

Opnieuw starten

Alle geopende apps worden gesloten als het Xperia-apparaat opnieuw wordt gestart. Het apparaat functioneert sneller en soepeler en er is meer geheugen beschikbaar. Uw apparaat opnieuw starten houd de aan-uitknop ingedrukt. Tik in het geopende menu op Opnieuw starten.

Expand

* Verplicht veld

Uw persoonlijke gegevens zijn nodig om deze dienst te kunnen leveren. We behandelen alle gegevens conform ons Privacybeleid.

Telefoonnummer