account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    به ما کمک کنید وب سایتمان را بهبود ببخشیم
    برای ارزیابی بازدید شما، به چند پرسش کوتاه پاسخ دهید.

    چند اشتراک کاربری

    دستگاه شما از ویژگی چند اشتراک کاربری پشتیبانی می‌کند، به گونه‌ای که کاربران مختلفی می‌توانند به صورت جداگانه وارد سیستم دستگاه شوند و از آن استفاده کنند. حساب‌های چندکاربری بیشتر زمانی کارآمدی دارند که از یک دستگاه به صورت مشترک با افراد دیگری استفاده می‌کنید یا دستگاه‌هایتان را برای مدتی جهت استفاده به فردی قرض می‌دهید. کاربری که دستگاه را برای بار نخست تنظیم کند مالک دستگاه شناخته می‌شود. تنها مالک می‌تواند حساب‌های سایر کاربران را مدیریت کند. به غیر از حساب مالک، دو نوع حساب دیگر وجود دارد:

    • کاربر معمولی: این نوع حساب برای فردی مناسب است که مرتب از دستگاهتان استفاده می‌کند.
    • کاربر مهمان: گزینه حساب مهمان را برای فردی که تنها می‌خواهد به صورت موقت از دستگاهتان استفاده کند، فعال کنید.

    برخی ویژگی‌ها فقط در دسترس مالک قرار دارد. به عنوان مثال، فقط مالک می تواند اجازه دهد دانلودها از منایعی به جز Google Play™‎ انجام شود.

    با افزودن حساب‌های کاربر معمولی، می‌توانید به کاربران مختلف امکان دهید صفحه‌های اصلی، تصاویر زمینه و تنظیمات کلی مجزایی داشته باشند. همچنین دسترسی جداگانه‌ای به برنامه‌ها و حافظه ذخیره‌سازی فایل‌هایی مثل موسیقی عکس‌ها دارند. می‌توانید تا هفت حساب کاربر معمولی را به دستگاهتان اضافه کنید.

    برای افزودن یک حساب کاربری عادی

    1. مطمئن شوید به ‌عنوان مالک که کاربری است که برای نخستین بار دستگاه را راه اندازی کرده است وارد سیستم شده باشید.
    2. تنظیمات > سیستم > پیشرفته > چندین کاربر > افزودن کاربر را پیدا کنید و روی آن ضربه بزنید.
    3. روی تأیید ضربه بزنید. اشتراک جدید ایجاد می‌شود.
    4. روی اکنون تنظیم شود ضربه بزنید. صفحه نمایش قفل می‌شود و یک نماد نشان دهنده کاربری که جدیداً افزوده شده است در گوشه سمت راست بالا پدیدار می‌شود.
    5. قفل صفحه نمايش را با کشیدن انگشت خود به بالا باز کنید.
    6. برای راه اندازی حساب برای کاربر، دستورالعمل های روی صفحه را دنبال کنید.

    همچنین شما می‌توانید یک حساب کاربری عادی را از نوار وضعیت روی هر صفحه‌ اضافه کنید. تنها کافی است نوار وضعیت را کاملاً به سمت پایین بکشید و روی نماد کاربر ضربه بزنید، سپس روی افزودن کاربر ضربه بزنید.

    برای حذف یک حساب کاربر عادی از دستگاه خود

    1. مطمئن شوید به عنوان مالک وارد سیستم شده باشید.
    2. تنظیمات > سیستم > پیشرفته > چندین کاربر را پیدا کنید و روی آن ضربه بزنید.
    3. روی Settings icon در کنار نام کاربری که می‌خواهید حذف شود ضربه بزنید، سپس روی حذف کاربر > حذف ضربه بزنید.

    اگر فردی بخواهد از دستگاهتان به صورت موقت استفاده کند، می‌توانید حساب کاربر مهمان را برای این کاربر فعال کنید. در حالت مهمان، دستگاهتان به صورت یک سیستم نصب شده جدید با تنها برنامه‌های از قبل نصب شده خاصی راه‌اندازی می‌شود. پس از این که مهمانتان استفاده از دستگاه را به پایان رساند، می‌توانید جلسه را پاک کنید تا مهمان بعدی بتواند از ابتدا شروع کند. حساب کاربر مهمان از پیش نصب شده است و قابل حذف نیست.

    برای فعال کردن حساب کاربر مهمان

    1. مطمئن شوید به ‌عنوان مالک که کاربری است که برای نخستین بار دستگاه را راه اندازی کرده است وارد سیستم شده باشید.
    2. تنظیمات > سیستم > پیشرفته > چندین کاربر را پیدا کنید و روی آن ضربه بزنید.
    3. روی Monotone switch between users icon ضربه بزنید.

    از هنگامی که به حساب مهمان تغییر وضعیت می دهید، می توانید بین حساب های کاربر از نوار وضعیت روی هر صفحه ای جابجا شوند. کافی است نوار وضعیت را با استفاده از دو انگشت به سمت پایین بکشید و روی Switch between users icon ضربه بزنید.

    برای پاک کردن داده‌های جلسه مهمان

    1. مطمئن شوید وارد حساب مهمان شده اید.
    2. تنظیمات > سیستم > پیشرفته > چندین کاربر را پیدا کنید و روی آن ضربه بزنید.
    3. حذف مهمان را پیدا کنید و روی آن ضربه بزنید.
    4. روی حذف ضربه بزنید.

    شما همچنین می‌توانید تا زمانی که در حساب مهمان هستید، جلسه مهمان را از نوار وضعیت روی هر صفحه‌نمایشی پاک کنید. کافی است نوار وضعیت را با استفاده از دو انگشت به طرف پایین کشیده و روی Switch between users icon ضربه زده، سپس روی حذف مهمان ضربه بزنید.

    جابجایی بین چندین حساب کاربر

    1. برای مشاهده فهرست کاربران، نوار وضعیت را با دو انگشت به سمت پایین بکشید، سپس روی Switch between users icon ضربه بزنید.
    2. روی نماد نشان‌دهنده حساب کاربری که می‌خواهید وارد آن شوید، ضربه بزنید. صفحه قفل مربوط به آن حساب کاربر ظاهر می‌شود.

    وقتی به حساب مهمان می‌روید، اگر می‌خواهید جلسه قبلی را پاک کنید روی شروع مجددضربه بزنید یا برای ادامه دادن جلسه قبلی روی بله، ادامه داده شود ضربه بزنید.

    سه نوع تنظیم مختلف در دستگاه‌های دارای چند کاربر وجود دارد:
    • تنظیماتی که توسط همه کاربران قابل تغییر هستند و روی همه آن‌ها تأثیر می‌گذارد. مثال‌ها شامل زبان، ‎Wi-Fi ‎، حالت هواپیما، NFC و Bluetooth®‎ است.
    • تنظیماتی که تنها روی یک حساب کاربری تأثیر می‌گذارد. مثال‌ها شامل همگام‌سازی داده خودکار، قفل صفحه، حساب‌های مختلف افزوده شده و تصویر زمینه است.
    • تنظیماتی که تنها برای مالک قابل مشاهده هستند و بر تمام کاربران اعمال می‌شوند، مثلاً تنظیمات VPN.
    این اطلاعات برای شما مفید بود؟
    بله خیر
    نظر شما ارزشمند است!
    چرا این اطلاعات برای شما مفید نبود؟
    ارسال
    سپاسگزاریم، نظر شما برای ما مهم است!
    Close بستن
    محصول خود را بیابید
    Find
    در دستگاه Xperia™‎ خود، به تنظیمات > درباره تلفن/تبلت > شماره مدل بروید
    Find
    در دستگاه Xperia™‎ خود، به تنظیمات > درباره تلفن/تبلت > شماره مدل بروید