account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Segítsen webhelyünk fejlesztésében
Válaszoljon meg néhány kérdést a látogatásával kapcsolatban.

Biztonsági mentés és szinkronizálás Google-fiókkal

Google-kiszolgálóra készíthet biztonsági másolatot az adatairól, és ezeket szinkronizálhatja egy Google-fiókkal. A tartalom típusától függően a biztonsági mentés és a szinkronizálás többféleképpen történhet. Ha régi készülékéről tartalmat akar átvinni egy új készülékre, végezze el a biztonsági mentést a régi készüléken, majd az új készüléket szinkronizálja a Google-fiókjával. Biztonsági másolat készítése különösen ajánlott a készülék szoftverének újabb Android-verzióra való frissítésekor.

Google-fiók létrehozása

  1. Koppintson a Beállítások > Fiókok > Fiók hozzáadása elemre, majd válassza a Google lehetőséget.
  2. A képernyőn megjelenő utasításokat követve hozzon létre egy fiókot, illetve jelentkezzen be.

A Gmail, a Naptár és a Névjegyek biztonsági mentése és szinkronizálása

  1. Koppintson a Beállítások > Fiókok elemre.
  2. Ha még nincs beállítva Google-fiók, koppintson a Fiók hozzáadása elemre.
  3. A funkció engedélyezéséhez koppintson az Adatok automatikus szinkronizálása kapcsolóra. A rendszer automatikusan biztonsági másolatot készít a Gmail, a Naptár és a Névjegyek elemeiről.

Megjegyzés

Automatikusan átviheti és szinkronizálhatja a Gmail, a Naptár és a Névjegyek elemei, ha bejelentkezik a régi készülékén az adatok szinkronizálásához használt Google-fiókba.

Fényképek és videók biztonsági mentése és szinkronizálása

  1. Keresse meg a (Google Fotók ikon) elemet, és koppintson rá.
  2. Koppintson a (Menü ikon) elemre, és zárja be a beállításmenüt.
  3. Koppintson a Biztonsági mentés és szinkronizálás menüre.
  4. A funkció engedélyezéséhez koppintson a kapcsolóra. A rendszer automatikusan biztonsági másolatot készít a fényképekről és a videókról.

Megjegyzés

Automatikusan szinkronizálhatja a fényképeket és a videókat, ha bejelentkezik a régi készülékén az adatok szinkronizálásához használt Google-fiókba. További információkat a http://support.google.com/ oldalon talál.

Az alkalmazások, a telefonbeállítások és a híváslista biztonsági mentése és szinkronizálása

  1. Keresse meg a Beállítások > Rendszer > Speciális > Biztonsági mentés elemet, és koppintson rá.
  2. A funkció engedélyezéséhez koppintson a kapcsolóra. A készülék automatikusan biztonsági másolatot készít az alkalmazásadatokról, a készülékbeállításokról és a híváslistáról.

Megjegyzés

A biztonsági mentés a Google Drive beállításmenüjéből is engedélyezhető. Automatikusan szinkronizálhatja az alkalmazásadatokat, a készülékbeállításokat és a híváslistát, ha bejelentkezik a régi készülékén az adatok szinkronizálásához használt Google-fiókba. Ha első alkalommal kapcsol be egy új készüléket, jelentkezzen be a Google-fiókjába, és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

Fájlok kézi biztonsági mentése és szinkronizálása

  1. Keresse meg a (Zene ikon) vagy a (Fájlok ikon) elemet, és koppintson rá.
  2. Érintse meg és tartsa lenyomva a lementeni kívánt fájlok neveit, és a megjelenő opciók közül válassza a Megosztás lehetőséget.
  3. Mentés Google Drive-ra.

Megjegyzés

Automatikusan szinkronizálhatja az új készüléken lévő adatokat, ha bejelentkezik a régi készülékén az adatok szinkronizálásához használt Google-fiókba.

Hasznos volt ez az információ?
Igen Nem
Az Ön véleménye fontos számunkra!
Miért nem találta hasznosnak ezt az információt?
Küldés
Köszönjük a szavazást!
A termék keresése
Find
Xperia™ készülékén keresse meg a Beállítások > A telefonról/A táblagépről > Típusszám lehetőséget