account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Auta meitä parantamaan sivustoamme
Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

Kosketusnäytön käyttö

Napauttaminen

Ill sony 13ti tapping

  • Avaa tai valitse kohde.
  • Merkitse valintaruutu tai asetus tai poista sen valinta.
  • Kirjoita tekstiä näyttönäppäimistöllä.

Pitkä kosketuspainallus

Ill sony 13ti touching and holding

  • Siirrä kohdetta.
  • Aktivoi kohdekohtainen valikko.
  • Aktivoi valintatila, kun esimerkiksi haluat valita useita kohteita luettelosta.

Lähennys- ja levityseleet

Ill sony 13ti pinch

  • Voit lähentää ja loitontaa Web-sivuja, valokuvia ja karttoja. Samoja toimintoja voi käyttää myös valokuvia ja videoita kuvattaessa.

Pyyhkäisy

Ill sony 13ti scroll

  • Siirry ylös- tai alaspäin luettelossa.
  • Vieritä aloitusnäytön ruutuja vasemmalle tai oikealle.

Sipaiseminen

Ill sony 13ti flick

  • Selaa nopeasti esimerkiksi luettelossa tai Web-sivulla. Voit lopettaa liikkeen napauttamalla näyttöä.
Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
Kyllä Ei
Palautteesi on arvokasta!
Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
Lähetä
Kitios, arvostamme palautettasi!
Etsi tuotteesi
Find
Valitse Xperia™-laitteessasi Asetukset > Tietoja puhelimesta tai Tietoja tablet-laitteesta > Mallinumero