Musiikin tunnistaminen TrackID™-tekniikalla

TrackID™-musiikintunnistuspalvelulla voit tunnistaa ympäristössä kuulemasi kappaleen. Äänitä vain lyhyt näyte kappaleesta, niin palvelu ilmoittaa artistin, nimikkeen ja albumin muutamassa sekunnissa. Voit hankkia TrackID™-sovelluksen tunnistamia kappaleita ja tutkia TrackID™-listoista, mitä TrackID™-käyttäjät eri puolilla maailmaa etsivät. Saat parhaat tulokset, kun käytät TrackID™-toimintoa hiljaisessa ympäristössä.

Scr sony trackid overview

1 Luo TrackID™-verkkoprofiili
2 Näytä nykyiset musiikkilistat
3 Näytä TrackID™-valinnat
4 Näytä aiempien hakujen historia
5 Tunnista kuunneltavan musiikin esittäjä

Note

TrackID™-sovellusta ja TrackID™-palvelua ei tueta kaikissa maissa tai kaikilla alueilla, kaikissa verkoissa ja/tai kaikkien palveluntarjoajien liittymissä.

Musiikin tunnistaminen TrackID™-tekniikalla

1. Napauta Aloitusnäyttö -näytössä kohtaa Icn sony home apptray normal.
  2. Etsi ja napauta TrackID™ ja aseta laite musiikkilähteen lähelle.
  3. Napauta Icn sony app track id track. Jos TrackID™-palvelu tunnistaa kappaleen, tulokset tulevat näkyviin näyttöön.

Tip

Voit palata TrackID™-aloitusnäyttöön napauttamalla Icn sony key and back.

Kappaleen esittäjätietojen näyttäminen

1. Kun TrackID™-sovellus on tunnistanut kappaleen, tulos tulee näkyviin TrackID™-aloitusnäyttöön.
  2. Selaa tarkasteltavan tuloksen kohdalle ja avaa se napauttamalla sitä.

Kappaleen poistaminen kappalehistoriasta

1. Avaa TrackID™-sovellus ja selaa sitten poistettavan kappaleen kohdalle.
  2. Kosketa näyttöä ja pidä sitä painettuna, kunnes Icn sony trackid delete tulee näkyviin.
  3. Napauta Icn sony trackid delete.