Yhteystietojen lisääminen ja muokkaaminen

Yhteystiedon lisääminen

1. Napauta kohdassa Aloitusnäyttö Icn sony home apptray normal ja napauta sitten Icn sony app phonebook.
    2. Napauta Icn sony btn add contact.
    3. Jos olet synkronoinut yhteystiedot yhden tai useamman tilin välillä ja lisäät yhteystietoja ensimmäistä kertaa, valitse tili, johon yhteystieto on tarkoitus lisätä. Voit myös napauttaa Ei varmuuskopiointia, jos haluat ainoastaan käyttää yhteystietoa ja tallentaa sen laitteeseen.
    4. Kirjoita tai valitse haluamasi yhteyshenkilön tiedot.
    5. Kun olet valmis, napauta TALLENNA.

Note

Kun olet valinnut synkronointitilin kohdassa 3, kyseinen tili näkyy oletustilinä, kun seuraavan kerran lisäät yhteyshenkilön. Kun tallennat yhteyshenkilön tiettyyn tiliin seuraavan kerran, kyseinen tili näkyy oletustilinä. Jos olet tallentanut yhteyshenkilön tiettyyn tiliin ja haluat vaihtaa määritystä, sinun on luotava uusi yhteyshenkilö ja valittava eri tili, johon hänen tietonsa tallennetaan.

Tip

Jos lisäät plusmerkin ja maatunnuksen yhteyshenkilön puhelinnumeron eteen, numeroa ei tarvitse muokata, kun myöhemmin soitat puheluita muissa maissa.

Yhteystiedon muokkaaminen

1. Napauta kohdassa Aloitusnäyttö Icn sony home apptray normal ja napauta sitten Icn sony app phonebook.
    2. Napauta muokattavaa yhteystietoa ja napauta sitten Icn sony infiniteview optionmenu edit contact.
    3. Muokkaa haluamiasi tietoja.
    4. Kun olet valmis, napauta TALLENNA.

Note

Jotkut synkronointipalvelut eivät salli yhteystietojen muokkaamista.

Kuvan yhdistäminen yhteystiedon kanssa

1. Napauta kohdassa Aloitusnäyttö Icn sony home apptray normal ja napauta sitten Icn sony app phonebook.
    2. Napauta muokattavaa yhteystietoa ja napauta sitten Icn sony infiniteview optionmenu edit contact.
    3. Napauta Icn sony contact edit add photo ja valitse yhteystiedon kuvan lisäämistapa ja muokkaa tietoja haluamallasi tavalla.
    4. Kun olet lisännyt kuvan, napauta TALLENNA.

Tip

Voit myös lisätä kuvan yhteystiedolle suoraan Albumi-sovelluksesta. Jos haluat lisätä online-tilille tallennetun kuvan, kuva on ladattava ensin.

Yhteyshenkilön soittoäänen mukauttaminen

1. Napauta kohdassa Aloitusnäyttö Icn sony home apptray normal ja napauta sitten Icn sony app phonebook.
    2. Napauta muokattavaa yhteystietoa ja napauta sitten Icn sony infiniteview optionmenu edit contact.
    3. Napauta Icn sony key menu > Aseta soittoääni.
    4. Valitse asetus luettelosta tai napauta Icn sony select own ringtone ja valitse laitteeseen tallennettu musiikkitiedosto ja napauta sitten Valmis.
    5. Napauta TALLENNA.

Yhteystietojen poistaminen

1. Napauta kohdassa Aloitusnäyttö Icn sony home apptray normal ja napauta sitten Icn sony app phonebook.
    2. Koske poistettavaa yhteystietoa (pitkä painallus).
    3. Jos haluat poistaa kaikki yhteystiedot, avaa avattava valikko napauttamalla alanuolta ja valitse Merkitse kaikki.
    4. Napauta Icn sony contact delete ja napauta sitten Poista.

Omien yhteystietojen muokkaaminen

1. Napauta kohdassa Aloitusnäyttö Icn sony home apptray normal ja napauta sitten Icn sony app phonebook.
    2. Napauta Minä itse ja napauta sitten Icn sony infiniteview optionmenu edit contact.
    3. Anna uudet tiedot tai tee haluamasi muutokset.
    4. Kun olet valmis, napauta TALLENNA.

Uuden yhteystiedon luominen tekstiviestistä

1. Napauta kohdassa Aloitusnäyttö valintaa Icn sony home apptray normal ja paikanna ja napauta sitten valintaa Icn sony app messaging.
    2. Napauta Icn sony add contact from message > Tallenna.
    3. Valitse aiemmin luotu yhteystieto tai napauta Luo uusi yhteystieto.
    4. Muokkaa yhteystiedon tietoja ja napauta Valmis.