account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Auta meitä parantamaan sivustoamme
Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

Ruutukaappauksen ottaminen

Voit kaapata kuvia miltä tahansa laitteesi näytöltä ruutukaappauksena. Ruutukauppauksesi tallennetaan automaattisesti albumiin.

Näyttökuvan ottaminen

  1. Paina virtapainiketta, kunnes näyttöön avautuu kehote.
  2. Napauta Icn sony take screenshot.

Tip

Voit ottaa näyttökuvan myös painamalla virtapainiketta ja äänenvoimakkuuden pienennyspainiketta samanaikaisesti.

Näyttökuvan katsominen

  1. Avaa ilmoituspaneeli kaksoisnapauttamalla tilariviä.
  2. Napauta näyttökuvaa.

Tip

Voit katsoa näyttökuvia myös Albumi-sovelluksessa.

Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
Kyllä Ei
Palautteesi on arvokasta!
Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
Lähetä
Kitios, arvostamme palautettasi!
Etsi tuotteesi
Find
Valitse Xperia™-laitteessasi Asetukset > Tietoja puhelimesta tai Tietoja tablet-laitteesta > Mallinumero